Bloem en Bos

Groepsaccommodatie / Groepsverblijf / Schoolkamp / Familieweekend

Invalid Input

Weddingplanner Sophie

Gaat u trouwen en heeft u het idee om met familie/vrienden in Bloem en Bos te verblijven?

Dan heeft u uw verblijf al goed geregeld. Denkt u na over de huwelijksplechtigheid en het feest ook op de locatie aan het Gerritslanderdijkje of elders? Alles al geregeld? Of heeft u nog tips en ideeën nodig van de Texelse Weddingplanner Sophie?

Sophie haar hart ligt van jongs af aan al bij trouwen, bruidsjurken en de gehele bruiloft. Al toen ze jong was ging ze vaak ’s avonds mee naar trouwerijen, als haar moeder foto’s ging maken van het bruidspaar met ondergaande zon. De eerste vraag was altijd: ‘Mama, wat voor jurk heeft ze aan, is ze mooi?’

Als weddingplanner maakt ze de dromen van trouwstellen waar en doet ze waar ze het beste in is: Plannen, organiseren en decoreren.

De persoonlijke decoratie maakt Sophie zelf. Als echte Texelse kent ze alle ondernemers op het eiland en iedereen kent Sophie. Dat zorgt ervoor dat vaak net dat beetje extra mogelijk is als Sophie voor jullie je trouwdag begeleid. Dat kan van A tot Z, maar ook als u hulp nodig heeft bij kleine onderdelen van uw trouwdag. Bijvoorbeeld als u alleen persoonlijke decoratie wil of een trouwprieel en stoelen huren, dan kan dat ook.

Neem contact met ons op om en dan zorgen wij dat u in contact komt met Sophie voor alle mogelijkheden of meer informatie.

 sophie

FaLang translation system by Faboba

TO-DO TIPS

Bubbel voetbal Texel

Bubbel voetbal

De meeste hilarische voetbal activiteit op Texel. Op het terrein van Boem en Bos is een fantastisch voetbalveld waar deze activiteit volledig tot zijn recht komt!

Boogschieten Texel

Boogschieten

Boogschieten is een schot in de roos tijdens uw verblijf bij Bloem en Bos. OP het prachtige terrein kunt u onderling de competitie aangaan, want wie is nu de Robin Hood in de groep?

Dropping Texel

Dropping

Gedropt in een onbekend Dennenbos. Met alleen een kaart & kompas en een vaag idee welke richting te belopen! Accommodatie teruggevonden? Dan sluiten we de avond af met een heerlijk vuurtje!

Powerkiten Texel

Powerkiten

Leer de beginselen van het kitesurfen op het Texelse strand met de activiteit powerkiten. Met een matrasvlieger van tot wel 5m2! En ervaar de spectaculaire krachten van de wind!

Kajakken en raften

Na de instructie en oefeningen, peddel je met een speciale branding-kajak en raft door de branding. En maak prachtige “surfs” op de Texelse branding.

Activiteiten op Texel

Texel het eiland van oneindig veel mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring met het werken met groepen hebben we tal van leveranciers die de leukste activiteiten organiseren op Texel.

 • Klimpark Klimmen EnZo

  Klimmen EnZo

  Klimmen Enzo is het klimpark met 4 parkoersen; op 4 en 8 meter, 200 meter lange tokkelbaan is geschikt voor jong tot oud! Vanaf 1.30 meter kan er al deelgenomen worden aan dit 2 uur durende avontuur. Het klimpark is geopend van maart t/m oktober. Meer informatie

 • Teambuilding Texel

  Teambuilding Texel

  Teambuilding Texel is het meest complete activiteiten en evenementenbureau op Texel . Of u nu opzoek bent naar een (sportieve) activiteit of geheel arrangement, de professionals van Teambuilding Texel stellen graag een programma voor u samen. Meer informatie

 • Ecomare Texel

  Ecomare

  Ecomare is een natuurmuseum, een zeehondenopvang, een zeeaquarium en een vogelopvang. Ecomare ligt midden in het Nationaal Park 'Duinen van Texel' en op slechts 10 minuten fietsen vanaf Bloem en Bos. Gehele jaar geopend. Meer informatie

 • Juttersmuseum Flora

  Flora

  In het eerste, echte en grootste strand juttersmuseum ter wereld vertellen de echte jutters over hun belevenissen en zwerftochten op het strand. Flora heeft strandvondsten van meer dan 70 jaar oud. Flora ligt op steenworp afstand van Bloem en Bos. Meer informatie

 • Paintball Texel

  Paintball Texel

  Het painball centrum van Texel. Met activiteiten voor jong tot oud. Een prachtige dagbesteding voor de hele familie of vriendengroep. Het centrum beschikt over 2 velden en meerdere spelvarianten.. Meer informatie

Arrangementen

Naast overnachten bij bloem en bos kunt u bij ons ook extra’s en of zelfs complete arrangementen boeken.

Al jaar en dag is ‘Bloem en Bos’ de uitvalsbasis voor vele schoolkampen, familieweekenden, bedrijfsuitjes en zelf jongerenvakanties!

Lees verder