Bloem en Bos

Groepsaccommodatie / Groepsverblijf / Schoolkamp / Familieweekend

Zoeken & Boeken

Actief op Texel

vanaf €173,50 per persoon

Actief op het eiland elkaar op een nieuwe manier leren kennen

Met het bedrijf een leuk en actief uitje op Texel? Tijdens dit uitje leer u uw collega’s op een nieuwe manier kennen en gaat u samen veel plezier beleven. Hiernaast is er ook genoeg tijd om samen rustig bij te praten.

Bij aankomst zal er bij de accommodatie een heerlijke barbecue klaar staan waar en kan er ’s avonds worden genoten van het kampvuur bij de accommodatie.

De activiteiten

De volgende ochtend zal u starten vanaf de accommodatie in verschillende groepen en de strijd met elkaar aangaan op tandems! Een fietspuzzeltocht over het eiland langs verschillende bezienswaardigheden en met leuke opdrachten.

Na een heerlijk lunch aan het strand gaat u de krachten van de wind trotseren tijdens een les Powerkiten. Na een korte instructie kunnen de kites al snel de lucht in en laat u zich meetrekken over het strand en kunt zelfs trucks toepassen. Voordat u weer op de fiets stapt kunt u nog aan het strand genieten van een hapje en een drankje.

In de avond geniet u van een gezellig spel en daarbij heerlijk eten tijdens het Ik hou van Holland-diner. Tussen de gangen door zullen er diverse opdrachten voorbij komen, van het spellen van moeilijke woorden tot de Nederlandse geschiedenis aan toe.

Voor vertrek...

Voordat u vertrekt kunt u nog gaan boogschieten. Na een uitgebreide uitleg kan er geschoten worden voor punten en kom je er achter wie de ware Robin Hood van de groep is!

 

IMG 6823
actief
accommodatie
actieff


Tijdsplanning

 

Ochtend

Middag

Avond

Dag 1
  Aankomst Texel BBQ bij accommodatie
Dag 2
Fietspuzzeltocht Powerkiten, borrelen Ik hou van Holland-diner
Dag 3 Boogschieten vertrek naar huis  Catering

U zal verblijven in groepsaccommodatie Bloem en Bos 1, gelegen tussen den Burg en de Koog, dicht bij het bos en het strand. De accommodatie is geschikt voor 16 personen en heeft een gezellige woonkeuken en zitkamer. De bedden zijn verdeeld over verschillende kamers voor één, twee of drie personen.

In de ochtend zullen er broodjes worden gebracht voor een heerlijk ontbijt. Lunch krijgt u onderweg tijdens u uitje. De eerste avond zal u bij aankomst genieten van een heerlijke barbecue in de grote tuin van bloem en bos. Na het avondeten kunnen er spelletjes gespeeld worden, een film worden gekeken of marshmallows geroosterd worden bij een kampvuur.

Inclusief

 • Fietspuzzeltocht
 • Powerkiten
 • Ik hou van Holland-diner
 • Boogschieten
 • Ontbijt, lunch en diner
 • AccommodatieBovenstaand arrangement kunnen we u aanbieden voor de totaalprijs vanaf: €173,50 per persoon.

Prijs is op basis van 16 personen. Prijs is exclusief overtocht TESO en borrelen.

Download dit arrangement als pdf document, klik hier

TO-DO TIPS

Bubbel voetbal Texel

Bubbel voetbal

De meeste hilarische voetbal activiteit op Texel. Op het terrein van Boem en Bos is een fantastisch voetbalveld waar deze activiteit volledig tot zijn recht komt!

Boogschieten Texel

Boogschieten

Boogschieten is een schot in de roos tijdens uw verblijf bij Bloem en Bos. OP het prachtige terrein kunt u onderling de competitie aangaan, want wie is nu de Robin Hood in de groep?

Dropping Texel

Dropping

Gedropt in een onbekend Dennenbos. Met alleen een kaart & kompas en een vaag idee welke richting te belopen! Accommodatie teruggevonden? Dan sluiten we de avond af met een heerlijk vuurtje!

Powerkiten Texel

Powerkiten

Leer de beginselen van het kitesurfen op het Texelse strand met de activiteit powerkiten. Met een matrasvlieger van tot wel 5m2! En ervaar de spectaculaire krachten van de wind!

Kajakken en raften

Na de instructie en oefeningen, peddel je met een speciale branding-kajak en raft door de branding. En maak prachtige “surfs” op de Texelse branding.

Activiteiten op Texel

Texel het eiland van oneindig veel mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring met het werken met groepen hebben we tal van leveranciers die de leukste activiteiten organiseren op Texel.

 • Klimpark Klimmen EnZo

  Klimmen EnZo

  Klimmen Enzo is het klimpark met 4 parkoersen; op 4 en 8 meter, 200 meter lange tokkelbaan is geschikt voor jong tot oud! Vanaf 1.30 meter kan er al deelgenomen worden aan dit 2 uur durende avontuur. Het klimpark is geopend van maart t/m oktober. Meer informatie

 • Teambuilding Texel

  Teambuilding Texel

  Teambuilding Texel is het meest complete activiteiten en evenementenbureau op Texel . Of u nu opzoek bent naar een (sportieve) activiteit of geheel arrangement, de professionals van Teambuilding Texel stellen graag een programma voor u samen. Meer informatie

 • Ecomare Texel

  Ecomare

  Ecomare is een natuurmuseum, een zeehondenopvang, een zeeaquarium en een vogelopvang. Ecomare ligt midden in het Nationaal Park 'Duinen van Texel' en op slechts 10 minuten fietsen vanaf Bloem en Bos. Gehele jaar geopend. Meer informatie

 • Juttersmuseum Flora

  Flora

  In het eerste, echte en grootste strand juttersmuseum ter wereld vertellen de echte jutters over hun belevenissen en zwerftochten op het strand. Flora heeft strandvondsten van meer dan 70 jaar oud. Flora ligt op steenworp afstand van Bloem en Bos. Meer informatie

 • Paintball Texel

  Paintball Texel

  Het painball centrum van Texel. Met activiteiten voor jong tot oud. Een prachtige dagbesteding voor de hele familie of vriendengroep. Het centrum beschikt over 2 velden en meerdere spelvarianten.. Meer informatie

Arrangementen

Naast overnachten bij bloem en bos kunt u bij ons ook extra’s en of zelfs complete arrangementen boeken.

Al jaar en dag is ‘Bloem en Bos’ de uitvalsbasis voor vele schoolkampen, familieweekenden, bedrijfsuitjes en zelf jongerenvakanties!

Lees verder