Bloem en Bos

Groepsaccommodatie / Groepsverblijf / Schoolkamp / Familieweekend

Zoeken & Boeken

Dagje weg met school

Al vanaf €17,00 per persoon

Een groot avontuur op het eiland Texel

Vanaf de veerhaven Texel of vanaf uw accommodatie wordt u per touringcar naar de vuurtoren van Texel gebracht. Een prachtig begin van uw schoolreis op Texel. De vuurtoren “Eierland”, vernoemd naar het voormalige eiland Eierland, is nog steeds actief en stamt uit 1864.

Jutters GPS tocht

Vanaf de vuurtoren vertrekt u per GPS via het strand en door de duinen naar het klimpark. Onderweg moet u diverse vragen en opdrachten vervullen welke te maken hebben met de geschiedenis van Texel. Aangekomen bij het klimpark kunt u op de picknickbanken genieten van een patatje met limonade.

… Avontuurlijk Texel

Na het eten starten de instructeurs van Klimmen EnZo met de instructie en gaan de leerlingen na enkele minuten een 1.5 uur durend avontuur op hoogte tegemoet. Op 4 en op 8 meter zijn 2 lussen met uiteenlopende hindernissen die overwonnen moeten worden, dit alles onder professionele begeleiding van de kliminstructeurs.

Na een avontuurlijke dag te hebben gehad in het voormalig Eierland boven de Rugediek wordt u per touringcar weer terug gebracht naar de boot of uw accommodatie.

Overzicht
klimpark
alle
gpsalleBovenstaand dagje Texel kunnen we u aanbieden voor de totaalprijs van: €17,00 per persoon. Prijs is inclusief BTW, verzekering en begeleiding. Docenten en begeleiders tegen gereduceerd tarief. Prijs is op basis van 50 personen. Exclusief overtocht TESO.

Download dit arrangement als pdf document, klik hier

TO-DO TIPS

Bubbel voetbal Texel

Bubbel voetbal

De meeste hilarische voetbal activiteit op Texel. Op het terrein van Boem en Bos is een fantastisch voetbalveld waar deze activiteit volledig tot zijn recht komt!

Boogschieten Texel

Boogschieten

Boogschieten is een schot in de roos tijdens uw verblijf bij Bloem en Bos. OP het prachtige terrein kunt u onderling de competitie aangaan, want wie is nu de Robin Hood in de groep?

Dropping Texel

Dropping

Gedropt in een onbekend Dennenbos. Met alleen een kaart & kompas en een vaag idee welke richting te belopen! Accommodatie teruggevonden? Dan sluiten we de avond af met een heerlijk vuurtje!

Powerkiten Texel

Powerkiten

Leer de beginselen van het kitesurfen op het Texelse strand met de activiteit powerkiten. Met een matrasvlieger van tot wel 5m2! En ervaar de spectaculaire krachten van de wind!

Kajakken en raften

Na de instructie en oefeningen, peddel je met een speciale branding-kajak en raft door de branding. En maak prachtige “surfs” op de Texelse branding.

Activiteiten op Texel

Texel het eiland van oneindig veel mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring met het werken met groepen hebben we tal van leveranciers die de leukste activiteiten organiseren op Texel.

 • Klimpark Klimmen EnZo

  Klimmen EnZo

  Klimmen Enzo is het klimpark met 4 parkoersen; op 4 en 8 meter, 200 meter lange tokkelbaan is geschikt voor jong tot oud! Vanaf 1.30 meter kan er al deelgenomen worden aan dit 2 uur durende avontuur. Het klimpark is geopend van maart t/m oktober. Meer informatie

 • Teambuilding Texel

  Teambuilding Texel

  Teambuilding Texel is het meest complete activiteiten en evenementenbureau op Texel . Of u nu opzoek bent naar een (sportieve) activiteit of geheel arrangement, de professionals van Teambuilding Texel stellen graag een programma voor u samen. Meer informatie

 • Ecomare Texel

  Ecomare

  Ecomare is een natuurmuseum, een zeehondenopvang, een zeeaquarium en een vogelopvang. Ecomare ligt midden in het Nationaal Park 'Duinen van Texel' en op slechts 10 minuten fietsen vanaf Bloem en Bos. Gehele jaar geopend. Meer informatie

 • Juttersmuseum Flora

  Flora

  In het eerste, echte en grootste strand juttersmuseum ter wereld vertellen de echte jutters over hun belevenissen en zwerftochten op het strand. Flora heeft strandvondsten van meer dan 70 jaar oud. Flora ligt op steenworp afstand van Bloem en Bos. Meer informatie

 • Paintball Texel

  Paintball Texel

  Het painball centrum van Texel. Met activiteiten voor jong tot oud. Een prachtige dagbesteding voor de hele familie of vriendengroep. Het centrum beschikt over 2 velden en meerdere spelvarianten.. Meer informatie

Arrangementen

Naast overnachten bij bloem en bos kunt u bij ons ook extra’s en of zelfs complete arrangementen boeken.

Al jaar en dag is ‘Bloem en Bos’ de uitvalsbasis voor vele schoolkampen, familieweekenden, bedrijfsuitjes en zelf jongerenvakanties!

Lees verder