Bloem en Bos

Groepsaccommodatie / Groepsverblijf / Schoolkamp / Familieweekend

Zoeken & Boeken

Familieweekend Actief

vanaf 165,50 per persoon

3 dagen actief genieten met de familie op Texel

Met de familie een weekend naar Texel zonder ergens bij na te denken en alleen maar te genieten van elkaar en het eiland. Dit weekend zal bestaan uit verschillende actieve activiteiten voor jong en oud.

Het genieten kan beginnen...

Bij aankomst zal u samen op de fiets stappen vanaf de veerboot en al puzzelend richting de accommodatie gaan. Uw bagage zal voor u alvast naar de accommodatie gebracht worden. Een fietspuzzeltocht om het eiland te verkennen, langs verschillende bezienswaardigheden, met leuke (foto)opdrachten. Onderweg zal er een lunch klaar staan.

De rest van de middag is vrij om een spelletje te spelen of een balletje te trappen op het grasveld bij de accommodatie. ’s Avonds zal er een heerlijk barbecue klaar staan.

Actief op het strand

Op de tweede dag zal u het Texelse strand ervaren en de krachten van de wind leren kennen tijdens een les Powerkiten. Na een korte instructie kunnen de kites al snel de lucht in en laat u zich laten meetrekken over het strand.

Er is een lunch bij het nabijgelegen strandpaviljoen en na de lunch gaat u de Noordzee op. Een combinatieprogramma die 2 uur duurt en de zee optimaal bedwongen zal worden tijdens Branding kajakken en raften. Met de familie zal u het water bedwingen op een sit-on top kano en vervolgens zal het teamgevoel getest worden in het raft!

In de avond kunt u genieten van een kampvuur bij de accommodatie waarop een heerlijke maaltijd gestookt word.

De volgende ochtend, voordat u vertrekt, kunt u nog gaan boogschieten. Na een uitgebreide uitleg kan er geschoten worden voor punten en kom je er achter wie de ware Robin Hood van de familie is!

 

actief
actieff
actiefffff
actoeff

Tijdsplanning

 

Ochtend

Middag

Avond

Dag 1 Reis naar Texel Inchecken en Fietspuzzeltocht BBQ bij accommodatie
Dag 2 Powerkiten Branding Kajakken en Raften Kampvuur diner
Dag 3 Boogschieten Vrij / vertrek naar huis  Catering

Jullie zullen verblijven in groepsaccommodatie Bloem en Bos, gelegen tussen den Burg en de Koog, dicht bij het bos en het strand. De accommodatie is van alles voorzien, gezellig en heeft een groot grasveld waar gevoetbald kan worden of andere spelletjes worden gespeeld.

In de ochtend zal er brood worden gebracht voor een heerlijk ontbijt en kan er een lunchpakket samen worden gesteld. Na het avondeten kunnen er spelletjes gespeeld worden, een film worden gekeken of marshmallows geroosterd worden bij een kampvuur.

Inclusief

 • Fietspuzzeltocht
 • Powerkiten
 • Branding kajakken en raften
 • Boogschieten
 • Catering
 • AccommodatieBovenstaand arrangement kunnen we u aanbieden voor de totaalprijs vanaf: €165,50 per persoon.

Prijs is op basis van 16 personen. Prijs is exclusief overtocht TESO.

Download dit arrangement als pdf document, klik hier

TO-DO TIPS

Bubbel voetbal Texel

Bubbel voetbal

De meeste hilarische voetbal activiteit op Texel. Op het terrein van Boem en Bos is een fantastisch voetbalveld waar deze activiteit volledig tot zijn recht komt!

Boogschieten Texel

Boogschieten

Boogschieten is een schot in de roos tijdens uw verblijf bij Bloem en Bos. OP het prachtige terrein kunt u onderling de competitie aangaan, want wie is nu de Robin Hood in de groep?

Dropping Texel

Dropping

Gedropt in een onbekend Dennenbos. Met alleen een kaart & kompas en een vaag idee welke richting te belopen! Accommodatie teruggevonden? Dan sluiten we de avond af met een heerlijk vuurtje!

Powerkiten Texel

Powerkiten

Leer de beginselen van het kitesurfen op het Texelse strand met de activiteit powerkiten. Met een matrasvlieger van tot wel 5m2! En ervaar de spectaculaire krachten van de wind!

Kajakken en raften

Na de instructie en oefeningen, peddel je met een speciale branding-kajak en raft door de branding. En maak prachtige “surfs” op de Texelse branding.

Activiteiten op Texel

Texel het eiland van oneindig veel mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring met het werken met groepen hebben we tal van leveranciers die de leukste activiteiten organiseren op Texel.

 • Klimpark Klimmen EnZo

  Klimmen EnZo

  Klimmen Enzo is het klimpark met 4 parkoersen; op 4 en 8 meter, 200 meter lange tokkelbaan is geschikt voor jong tot oud! Vanaf 1.30 meter kan er al deelgenomen worden aan dit 2 uur durende avontuur. Het klimpark is geopend van maart t/m oktober. Meer informatie

 • Teambuilding Texel

  Teambuilding Texel

  Teambuilding Texel is het meest complete activiteiten en evenementenbureau op Texel . Of u nu opzoek bent naar een (sportieve) activiteit of geheel arrangement, de professionals van Teambuilding Texel stellen graag een programma voor u samen. Meer informatie

 • Ecomare Texel

  Ecomare

  Ecomare is een natuurmuseum, een zeehondenopvang, een zeeaquarium en een vogelopvang. Ecomare ligt midden in het Nationaal Park 'Duinen van Texel' en op slechts 10 minuten fietsen vanaf Bloem en Bos. Gehele jaar geopend. Meer informatie

 • Juttersmuseum Flora

  Flora

  In het eerste, echte en grootste strand juttersmuseum ter wereld vertellen de echte jutters over hun belevenissen en zwerftochten op het strand. Flora heeft strandvondsten van meer dan 70 jaar oud. Flora ligt op steenworp afstand van Bloem en Bos. Meer informatie

 • Paintball Texel

  Paintball Texel

  Het painball centrum van Texel. Met activiteiten voor jong tot oud. Een prachtige dagbesteding voor de hele familie of vriendengroep. Het centrum beschikt over 2 velden en meerdere spelvarianten.. Meer informatie

Arrangementen

Naast overnachten bij bloem en bos kunt u bij ons ook extra’s en of zelfs complete arrangementen boeken.

Al jaar en dag is ‘Bloem en Bos’ de uitvalsbasis voor vele schoolkampen, familieweekenden, bedrijfsuitjes en zelf jongerenvakanties!

Lees verder