Bloem en Bos

Groepsaccommodatie / Groepsverblijf / Schoolkamp / Familieweekend

Zoeken & Boeken

Familieweekend

Zelf samenstellen?

Op zoek naar iets anders tijdens jullie familieweekend?

 Hieronder vind u allerlei activiteiten die Bloem & Bos in samenwerking met Teambuilding Texel aanbied. Tijdens u verblijf in Bloem & Bos kunt u bijvoorbeeld de volgende activiteiten ondernemen:

Geocaching | Prijs: €15,00 (per GPS systeem)

Samen met de familie een avontuurlijke wandeling mamken. Geocaching is een avontuurlijk spel. Met behulp van een GPS gaat men opzoek naar de "cache". Het woord Geocaching is samengesteld uit GEO wat staat voor Geografie en Caching wat staat voor het verstoppen van een schat (cache).

Expeditie Robinson | Prijs: €27,50 p.p.

Overleven aan de Texelse kust.... In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma hebben wij een programma ontwikkeld specifiek gericht op Teambuilding. De kans om te laten zien of jij en je team het in jullie hebben om zowel met tactiek als met vaardigheden van de andere teams te winnen! Om het winnende team te worden zullen er diverse proeven worden afgelegd.

We gaan kijken hoe het is gesteld met jullie overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie Robinson, het ultieme overlevingsspel aan de Texelse kust.

Tandem puzzeltocht| Prijs: €18,50 p.p.

Op de tandem komt u bij de meest uiteenlopende plekjes op het eiland! De puzzeltocht bestaat uit aardig wat denkwerk, overleg en hilarische opdrachten. Puzzeltochten worden in overeenstemming met start en eind locatie samengesteld en een eventueel bezoekje aan musea of bezienswaardigheid is geen probleem.

Wie is de mol? | Prijs: €27,50 p.p.

Een spannend, actief en leerzaam eilandspel, dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren tijdens uw uitje op Texel namens uw groep? De Mol (anoniem in uw groep geplaatst met als doel te chanteren) loert iedere minuut over uw schouders mee tijdens de vele ludieke opdrachten.

Boogschieten| Prijs: €18,50 p.p.

Boogschieten komt niet puur op kracht aan, maar ook op concentratie en ontspanning… Na een uitgebreide uitleg kan er geschoten worden voor punten en kom je er achter wie de ware Robin Hood van de familie is!

Blokarten | Prijs: €30,00 p.p.

In een ingenieuze strandzeilwagen, met daarop een zeil tot wel 5.5 m2, bereik je binnen enkele oefeningen al gauw verbluffende snelheden. Wij werken met een zogenaamd buddy systeem, wat inhoudt dat er per strandzeiler 2 personen zijn, waarvan er één achter het stuur plaatsneemt en de ander vanaf de zijlijn de bestuurder coacht en aanmoedigt.

Op deze manier leert u binnen de kortste keren het maximale uit uw strandzeiler te halen! Het strandzeilen is geschikt voor jong tot oud, en ook zonder enige zeilervaring kunt u prima in de strandzeilwagen stappen.

Powerkiten | Prijs: €21,50 p.p.

Na een korte bondige instructie kunnen de kites al snel de lucht in. Als de beginselen van het powerkiten onder de knie zijn kunt u al snel een grotere powerkite krijgen, welke qua grootte kan oplopen tot wel 5 m²! Met een grotere powerkite ervaar je de krachten van de wind en kan u zich laten meetrekken over het strand en zelfs trucks toepassen.

Brandingkajakken en brandingraften | Prijs: €28,50 p.p.

Combinatieprogramma duurt 2 uur waarin de zee optimaal bedwongen zal worden. De groep zal onderverdeeld worden in 2 of meerdere groepen. Zij zullen het water bedwingen op een sit-on top kano en vervolgens zal het teamgevoel getest worden in het raft!

Bubble voetbal | €300,00 per set

De knotsgekke nieuwe activiteit op Texel. Voetballend in een grote ballon maakt het voetbal een stuk moeilijker, maar wel veel en veel leuker! Elk team bestaande uit maximaal 5 veldspelers nemen de strijd op tegen het andere team. Met maar één doel…. scoren?!?

rusttt
actief
avontuurr
klimpark

 

Naast allerlei activiteiten moet er natuurlijk ook lekker gegeten worden!

Hieronder kunt u lezen waar wat wij allemaal kunnen verzorgen tijdens u verblijf in Bloem & Bos.

Ontbijt |€5,50 p.p.p.d.

In de ochtend komen we langs met een kratten vol lekkers. Natuurlijk boord, maar ook fruit en beleg, zoals ham, kaas, salami en allerlei zoetwaar, kunt u ook in het krat vinden. Ook is er aan drinken gedacht, melk, jus-de-Orange. Koffie en thee is te vinden in de keuken van de accommodatie.

Lunch | €3,50 p.p.p.d.

U kunt ervoor kiezen om buitenshuis te lunchen of zelf een lunchpakketje samen te stellen. Als u zelf een lunchpakketje samenstelt word er in de ochtend met het ontbijt genoeg bij geserveerd om dit te doen. Hierbij komen dan ook nog boterhammenzakjes, tussendoortjes en wat drinken voor onderweg.

Diner | €7,50 p.p.p.d.

Elke avond word er een heerlijk diner bij u in de accommodatie geserveerd. Wat en wanneer u wilt eten kunt u zelf aan ons doorgeven. Er is keuze uit de volgende gerechten:

Pasta

Aardappels/groente

Nasi/Bami

Macaroni met gebakken ei Zuurkool of boerenkool met worst Nasi, atjar, gebakken ei, kroepoek
Spaghetti met saus Stimpestamp met spekjes Bami, atjar, gebakken ei, kroepoek
Lasagne Voorjaarsstampot met gehakt Kip-Kerrie met rijst en doperwten

 

Kampvuurdiner | €7,50 p.p.

Wilt u de hele avond genieten van het kampvuur? Dat kan als u ook nog eens een heerlijke maaltijd bereid boven het vuur. In een grote pot samen de chili con carne of goulash opwarmen. Heerlijk geserveerd met rijst of een eigen boven het vuur gebakken broodje. Als toetje kunnen er marshmallows geroosterd worden.

BBQ | €18,50 p.p.

Samen u eigen vlees klaar maken en opeten. De barbecue zal bestaan uit verschillende soorten vlees zoals; kipstaté, barbecueworst, hamburgers, speklapje, filetlapje en een heerlijk spiesje. Dit zal geserveerd worden met aardappelsalade, rauwkostsalade, pindasaus, knoflooksaus en barbecue saus. Hiernaast kun u ook genieten van een lekker stukje stokbrood met kruidenboter.

TO-DO TIPS

Bubbel voetbal Texel

Bubbel voetbal

De meeste hilarische voetbal activiteit op Texel. Op het terrein van Boem en Bos is een fantastisch voetbalveld waar deze activiteit volledig tot zijn recht komt!

Boogschieten Texel

Boogschieten

Boogschieten is een schot in de roos tijdens uw verblijf bij Bloem en Bos. OP het prachtige terrein kunt u onderling de competitie aangaan, want wie is nu de Robin Hood in de groep?

Dropping Texel

Dropping

Gedropt in een onbekend Dennenbos. Met alleen een kaart & kompas en een vaag idee welke richting te belopen! Accommodatie teruggevonden? Dan sluiten we de avond af met een heerlijk vuurtje!

Powerkiten Texel

Powerkiten

Leer de beginselen van het kitesurfen op het Texelse strand met de activiteit powerkiten. Met een matrasvlieger van tot wel 5m2! En ervaar de spectaculaire krachten van de wind!

Kajakken en raften

Na de instructie en oefeningen, peddel je met een speciale branding-kajak en raft door de branding. En maak prachtige “surfs” op de Texelse branding.

Activiteiten op Texel

Texel het eiland van oneindig veel mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring met het werken met groepen hebben we tal van leveranciers die de leukste activiteiten organiseren op Texel.

 • Klimpark Klimmen EnZo

  Klimmen EnZo

  Klimmen Enzo is het klimpark met 4 parkoersen; op 4 en 8 meter, 200 meter lange tokkelbaan is geschikt voor jong tot oud! Vanaf 1.30 meter kan er al deelgenomen worden aan dit 2 uur durende avontuur. Het klimpark is geopend van maart t/m oktober. Meer informatie

 • Teambuilding Texel

  Teambuilding Texel

  Teambuilding Texel is het meest complete activiteiten en evenementenbureau op Texel . Of u nu opzoek bent naar een (sportieve) activiteit of geheel arrangement, de professionals van Teambuilding Texel stellen graag een programma voor u samen. Meer informatie

 • Ecomare Texel

  Ecomare

  Ecomare is een natuurmuseum, een zeehondenopvang, een zeeaquarium en een vogelopvang. Ecomare ligt midden in het Nationaal Park 'Duinen van Texel' en op slechts 10 minuten fietsen vanaf Bloem en Bos. Gehele jaar geopend. Meer informatie

 • Juttersmuseum Flora

  Flora

  In het eerste, echte en grootste strand juttersmuseum ter wereld vertellen de echte jutters over hun belevenissen en zwerftochten op het strand. Flora heeft strandvondsten van meer dan 70 jaar oud. Flora ligt op steenworp afstand van Bloem en Bos. Meer informatie

 • Paintball Texel

  Paintball Texel

  Het painball centrum van Texel. Met activiteiten voor jong tot oud. Een prachtige dagbesteding voor de hele familie of vriendengroep. Het centrum beschikt over 2 velden en meerdere spelvarianten.. Meer informatie

Arrangementen

Naast overnachten bij bloem en bos kunt u bij ons ook extra’s en of zelfs complete arrangementen boeken.

Al jaar en dag is ‘Bloem en Bos’ de uitvalsbasis voor vele schoolkampen, familieweekenden, bedrijfsuitjes en zelf jongerenvakanties!

Lees verder