Bloem en Bos

Groepsaccommodatie / Groepsverblijf / Schoolkamp / Familieweekend

Zoeken & Boeken

Schoolreis

Speciale aanbiedingen

Hieronder vind u de aanbiedingen speciaal voor scholen van Groepsaccommodatie Bloem & Bos. Zo bieden wij speciale overnachtingsprijzen wanneer u in de maanden van november tot en met april.

Bloem en Bos

van 16 tot 52 personen

januari
t/m
april

maart
t/m
oktober

november
t/m
december      

prijs per persoon €16,00 €19,25 €16,00

Hiernaast biedt Bloem en Bos in samenwerking met Teambuilding Texel ook leuke activiteiten aan. Zo krijgen alle scholen wanneer zij in Bloem en Bos verblijven gratis het spel Levend Stratego, gratis Speurtochten en 10% korting op het klimpark van Texel, Klimmen Enzo!

klimpark
vijf
jutter
drieenvijf

 

Hieronder vind u nog een overzicht van wat wij u nog meer kunnen bieden aan activiteiten.

Klimarrangement | vanaf €17,50 p.p.

Avontuur op Texel in het klimpark van Teambuilding Texel! Per bus worden de leerlingen vanaf de boot naar de vuurtoren gebracht. Hier gaat u aan de hand van een jutters GPS tocht naar het klimpark. Bij het klimpark krijgen de leerlingen een patatje met limonade. En vervolgens volgt een 2 uur durend spektakel in het klimpark.

Dropping | €14,00 p.p.

Gedropt in één of meerdere groepen in het Texelse Dennenbos en aan de hand van kaart en kompas opzoek naar het eindpunt! Maar eerst dat “checkpoint” nog vinden! De dropping zal langs verschillende punten lopen waar een nieuwe locatie verkregen moet worden in ruil voor antwoorden. Heb jij de juiste antwoorden of wordt je letterlijk en figuurlijk het bos ingestuurd?

Fietspuzzeltocht | €8,00 p.p.

Op de tandem komt u bij de meest uiteenlopende plekjes op het eiland! De puzzeltocht bestaat uit aardig wat denkwerk, overleg en hilarische opdrachten. De puzzeltocht start bij de accommodatie en kan eindigen waar u wilt en een eventueel bezoekje aan musea of bezienswaardigheid is geen probleem. De leerlingen maken kennis met de geschiedenis, natuur en cultuur van Texel.

Powerkiten | €15,50 p.p.

Op het Texelse strand zult u de krachten van de wind leren kennen. Na een korte instructie kunnen de kites al snel de lucht in. Als de beginselen van het powerkiten onder de knie zijn kunt u al snel een grotere powerkite krijgen. Met deze kite kan u zich laten meetrekken over het strand en zelfs trucks toepassen.

Adventure Arrangement | Vanaf €7,00 p.p.

Het Adventure Arrangement biedt 2 zeer leuke en uitdagende activiteiten. Één zeer actief en uitdagend en de andere is meer voor de actieve denkers. De totale duur van dit programma bedraagt 2 uur. Blaaspijp en buks schieten (1 uur) & Fun en XL Games (1 uur).

vijf
drieenvijf
klimpark
jutter

 

Naast allerlei activiteiten moet er natuurlijk ook lekker gegeten worden!

Hieronder kunt u lezen waar wat wij allemaal kunnen verzorgen tijdens u verblijf in Bloem & Bos.

Volpension tijdens u verblijf | €20,50 p.p.p.d.

Wanneer u nu geen zin heeft om te koken? Dan kunt u kiezen voor een vol pension verblijf. Elke dag zal er ontbijt, lunch en een heerlijk diner voor u verzorgd worden door ons en wordt deze voor u geserveerd wanneer u het uit komt.

Ontbijt en Lunch

In de ochtend komen we langs met een kratten vol lekkers. Natuurlijk boord, maar ook fruit en tussendoortjes. Beleg, zoals ham, kaas, salami en allerlei zoetwaar, kunt u ook in het krat vinden. Ook is er aan drinken gedacht, melk, jus-de-Orange en een pakje drinken voor onderweg. Koffie en thee is te vinden in de keuken van de accommodatie.

Hiernaast geven we ook boterhammenzakjes mee zodat iedereen een zelf zijn eigen lunchpakketje samen kan stellen. Handig voor als u de hele dag op pad bent!

Diner

Elke avond word er een heerlijk diner bij u in de accommodatie geserveerd. Wat en wanneer u wilt eten kunt u zelf aan ons doorgeven. Er is keuze uit de volgende gerechten:

Pasta

Aardappels/groente

Nasi/Bami

Macaroni met gebakken ei Zuurkool of boerenkool met worst Nasi, atjar, gebakken ei, kroepoek
Spaghetti met saus Stimpestamp met spekjes Bami, atjar, gebakken ei, kroepoek
Lasagne Voorjaarsstampot met gehakt Kip-Kerrie met rijst en doperwten

Naast het normale diner, kunt u voor een paar euro meer ervoor kiezen om een barbecue te houden of te genieten van een kampvuurdiner.

BBQ | + €4,50 p.p.

Samen u eigen vlees klaar maken en opeten. De barbecue zal bestaan uit verschillende soorten vlees zoals; kipstaté, barbecueworst, hamburgers, speklapje, filetlapje en een heerlijk spiesje. Dit zal geserveerd worden met aardappelsalade, rauwkostsalade, pindasaus, knoflooksaus en barbecue saus. Hiernaast kun u ook genieten van een lekker stukje stokbrood met kruidenboter.

*Zit er niets tussen wat u lekker vind? Of heeft u speciale dieetwensen? Dan kunt u dat natuurlijk altijd met ons bespreken.

 

TO-DO TIPS

Bubbel voetbal Texel

Bubbel voetbal

De meeste hilarische voetbal activiteit op Texel. Op het terrein van Boem en Bos is een fantastisch voetbalveld waar deze activiteit volledig tot zijn recht komt!

Boogschieten Texel

Boogschieten

Boogschieten is een schot in de roos tijdens uw verblijf bij Bloem en Bos. OP het prachtige terrein kunt u onderling de competitie aangaan, want wie is nu de Robin Hood in de groep?

Dropping Texel

Dropping

Gedropt in een onbekend Dennenbos. Met alleen een kaart & kompas en een vaag idee welke richting te belopen! Accommodatie teruggevonden? Dan sluiten we de avond af met een heerlijk vuurtje!

Powerkiten Texel

Powerkiten

Leer de beginselen van het kitesurfen op het Texelse strand met de activiteit powerkiten. Met een matrasvlieger van tot wel 5m2! En ervaar de spectaculaire krachten van de wind!

Kajakken en raften

Na de instructie en oefeningen, peddel je met een speciale branding-kajak en raft door de branding. En maak prachtige “surfs” op de Texelse branding.

Activiteiten op Texel

Texel het eiland van oneindig veel mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring met het werken met groepen hebben we tal van leveranciers die de leukste activiteiten organiseren op Texel.

 • Klimpark Klimmen EnZo

  Klimmen EnZo

  Klimmen Enzo is het klimpark met 4 parkoersen; op 4 en 8 meter, 200 meter lange tokkelbaan is geschikt voor jong tot oud! Vanaf 1.30 meter kan er al deelgenomen worden aan dit 2 uur durende avontuur. Het klimpark is geopend van maart t/m oktober. Meer informatie

 • Teambuilding Texel

  Teambuilding Texel

  Teambuilding Texel is het meest complete activiteiten en evenementenbureau op Texel . Of u nu opzoek bent naar een (sportieve) activiteit of geheel arrangement, de professionals van Teambuilding Texel stellen graag een programma voor u samen. Meer informatie

 • Ecomare Texel

  Ecomare

  Ecomare is een natuurmuseum, een zeehondenopvang, een zeeaquarium en een vogelopvang. Ecomare ligt midden in het Nationaal Park 'Duinen van Texel' en op slechts 10 minuten fietsen vanaf Bloem en Bos. Gehele jaar geopend. Meer informatie

 • Juttersmuseum Flora

  Flora

  In het eerste, echte en grootste strand juttersmuseum ter wereld vertellen de echte jutters over hun belevenissen en zwerftochten op het strand. Flora heeft strandvondsten van meer dan 70 jaar oud. Flora ligt op steenworp afstand van Bloem en Bos. Meer informatie

 • Paintball Texel

  Paintball Texel

  Het painball centrum van Texel. Met activiteiten voor jong tot oud. Een prachtige dagbesteding voor de hele familie of vriendengroep. Het centrum beschikt over 2 velden en meerdere spelvarianten.. Meer informatie

Arrangementen

Naast overnachten bij bloem en bos kunt u bij ons ook extra’s en of zelfs complete arrangementen boeken.

Al jaar en dag is ‘Bloem en Bos’ de uitvalsbasis voor vele schoolkampen, familieweekenden, bedrijfsuitjes en zelf jongerenvakanties!

Lees verder